Terms and conditions

Termes i condicions

Hola amant del gat! Aquests termes i condicions (“Termes”) expliquen en detalls els vostres drets i responsabilitats, i són un document legal vinculant entre l’usuari i EQUALS. En utilitzar el nostre lloc web (“Web”), accepteu i accepteu les disposicions dels termes establerts a continuació, garantint en tot moment el compliment.
1. Introducció

EQUALS és una plataforma on podeu trobar receptes de menjar casolà a mesura de la singularitat del vostre gat, així com materials de suport, una gran varietat de vídeos de cuina, o una llista d’ingredients que es poden exportar a la vostra aplicació de llista favorita.
El registre en el Web o l’ús de serveis (com es descriu a les seccions 3 i 4) implica l’acceptació de la política de privacitat i la política de galetes (“Polítiques EQUALS”), aquests termes i qualsevol altre acord contractual entre vosaltres i EQUALS.
2. Avís legal

Els detalls de l’entitat contractant és el següent:
EQUALS Limited
Hong Kong, Room 2302 23/F OFFICEPLUES @WAN CHAI 303 Hennessy Road Wan Chai Hong Kong
support@equals.dog
Per al contacte amb la nostra oficina de la UE, es poden trobar detalls a continuació:
Equals Ltd
Keizersgracht 482, Amsterdam, Netherlands, 1017EG
support@equals.dog
El servei està destinat exclusivament als usuaris d’edat legal. Si teniu menys de 18 anys, si us plau, eviteu accedir i navegar pel Web.
3. Servei

El servei que us proporcionen els EQUALS (“Service”) és una solució holística que abasta tot l’assessorament que necessiteu per alimentar el vostre gat amb ingredients frescos i no processats completament segurs per a la salut del vostre gat, incloent receptes completes (“Receptes”), guies de cuina, articles perspicaç i altres recomanacions i consells. El servei és accessible a través del Web www.equals.cat, i es requereix connexió a Internet.
Si us plau, tingueu en compte que en alguns territoris l’accés al Web pot estar limitat a causa de les càrregues tècniques o reglamentàries. No obstant això, tots els dies estem treballant intensament per a ampliar i lliurar el servei a tot el món.
EQUALS et proporciona Receptes personalitzades, acuradament redactades, analitzades i revisades per l’equip de veterinaris associats i nutricionistes. Els Receptes estan fets a mida per a les característiques úniques del teu gat: raça, mida, pes, gènere, edat, forma corporal o dieta actual. D’aquesta manera ens assegurem que els Receptes s’ajustin perfectament a les dietes del vostre gat.
Pots agafar qualsevol recepta que vulguis comprant-la directament de EQUALS, ja sigui com a convidat o com a usuari registrat. Se us demanarà que proporcioneu detalls de pagament per completar l’operació de compra. Per obtenir més informació sobre el procés de compra, consulteu l’article 5.
4. Perfil de registre i gat

Qualsevol persona de més de 18 anys pot registrar-se al Web i crear un compte («Compte»). Podeu crear un compte a través de l’opció “Inicieu la sessió/Enregistrau”, on se us demanarà el vostre nom complet, el país on us quedeu, el vostre mètode preferit per al contacte i una contrasenya. Heu de proporcionar informació actualitzada, precisa i veritable sobre vós; els EQUALS no seran en cap cas responsables de la precisió o la veracitat de la informació proporcionada pels usuaris.
Els comptes s’han de registrar en el nom de l’usuari. En cas que un usuari creï un compte per a una altra persona, aquest usuari garanteix que té autorització per fer-ho a partir d’una altra persona.
Els comptes són personals i no transferibles. En cas que reconeguem qualsevol intercanvi de comptes, ens reservem el dret a suspendre o suprimir el compte compartit immediatament.
En cas que una persona de menys de 18 anys accedeixi al Web, presumim que aquest accés es realitza amb una autorització prèvia dels seus pares o tutors legals.
A més, podeu crear el perfil del vostre gat proporcionant informació sobre el seu nom, raça, gènere, edat, pes, alçada, forma del cos, la dieta actual, al·lèrgies i proves de sang. La informació sobre el compte o el perfil pot ser canvis en qualsevol moment al menú “El meu compte”.
En el procés de registre, també se us demanarà que llegiu i accepteu amb els termes i la política de privadesa. Prengui’s el seu temps per familiaritzar-se amb el contingut dels textos, ja que l’acord amb ell és una condició prèvia per a l’ús de la pàgina web i el lliurament del Servei. Un cop registrat, us convertireu en un usuari registrat.
El manteniment del vostre perfil està subjecte al compliment dels termes i les polítiques EQUALS. Si voleu modificar o suprimir el vostre perfil, podeu fer-ho. Si us plau, tingueu en compte que per a supressions, mantindrem el vostre compte inactivat durant un període de 30 dies després de la supressió, i durant el qual encara us considerarem com un usuari registrat. Una vegada finalitzat el període, el vostre compte se suprimirà permanentment.
Podeu tornar a registrar-vos amb la mateixa combinació de nom d’usuari/contrasenya després que el vostre compte se suprimeixi permanentment. No obstant això, ens reservem el dret a revisar i, si escau, neguem qualsevol nou registre d’usuaris que hagin violat aquests termes, polítiques EQUALS o qualsevol altre acord contractual entre aquests usuaris i EQUALS.
5. Pagaments

Cada Recepta és 2,99€, estant disponible per adquirir només un Recepta o un paquet de tres (3) o cinc (5). Una vegada que escolliu una recepta que vulgueu comprar, haureu de proporcionar els detalls de pagament i l’adreça de facturació. Tingueu en compte que cada pagament és gestionat i processat de manera segura pel nostre proveïdor. EQUALS no té accés ni emmagatzema els vostres detalls de pagament.
Els mètodes de pagament acceptats actualment són:
• Targeta de crèdit o dèbit (Visa, MasterCard, American Express).
• PayPal
Tingueu en compte que alguns mètodes de pagament no estan disponibles en determinats països. A més, les institucions bancàries i/o financeres poden aplicar tarifes de pagament addicionals.
Els preus que es mostren al Web per als Receptes inclouen impostos aplicables (p. ex. IVA). A causa de la naturalesa digital del Servei, els costos de lliurament no s’apliquen.
La compra es considera completada una vegada que EQUALS rep el pagament o confirmació d’aquesta. Un cop finalitzada la compra, EQUALS t’enviarà un correu de confirmació que contingui termes acceptats i un resum de factura de la teva compra en forma electrònica. Els termes i el resum de la vostra compra constituiran un acord vàlid en forma electrònica, que també podeu consultar al menú “El meu compte”. La llengua en la qual es completarà el procés de compra és la llengua oficial del país on es troba l’usuari. Una vegada que el pagament o la confirmació d’aquest sigui rebut per EQUALS, procedirem amb l’elaboració de Recepta mida, i us notificarem per correu electrònic sempre que el Recepta estigui llest. Les Receptes estaran disponibles a la secció “El meu compte” a la plataforma EQUAL.
En cas que es rebutgi un pagament per raons atribuïbles a vostè, com la falta de fons, vostè serà responsable de qualsevol cost addicional i/o sancions derivades d’aquest rebuig i el pagament reiterat.
6. Ús del servei

EQUALS és un entorn amistós, i volem assegurar-nos que continuï sent el mateix. L’ús del Web i el gaudi del servei, ha de complir aquests termes i polítiques EQUALS en tot moment. Si coneixeu qualsevol ús contrari a aquestes Condicions o polítiques EQUALS, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del menú “Contact Us” del Web, o accedint als canals de contacte indicats a la secció 2.
6.1. Ús permesos

Aquesta secció regula l’accés, la navegació i l’ús del Web, i EQUALS reserves el dret a canviar o esmenar l’aspecte i comportament, la configuració o el contingut del Web, subjecte a la secció 12.
L’accés al Web és completament lliure, excloent les taxes d’accés a Internet que el vostre proveïdor us pot cobrar. Altres funcionalitats, com els Receptes, estan subjectes a càrrecs addicionals, sobre els quals se’ls informarà prèviament. La navegació del Web, incloent però no limitada a Receptes, blogs, vídeos o recomanacions d’altres usuaris, no requereix registre. No obstant això, altres opcions com la creació de comptes o perfil estan subjectes a un registre anterior, com es descriu a la secció 4.
6.2. Drets i obligacions dels usuaris

En accedir a la pàgina web, garantiu el compliment d’aquests termes i polítiques EQUALS. Vostè té dret a utilitzar, bona fe i diligentment, el Web, i rebre el servei, segons aquests termes i polítiques EQUALS. En particular, no ho faràs:
• Crea comptes falsos i inexactes; realitza fraus d’identitat; registra comptes amb dades d’una altra persona que no ha donat la seva autorització.
• Utilitza el Web per provocar danys de qualsevol tipus al seu funcionament, incloent la distribució de virus, DDoS o atacs similars, l’allotjament de materials il·lícits com la pornografia, informació confidencial o confidencial o informació contrària a la llei o la recollida d’informació d’altres usuaris, incloses dades personals, a través del Web .
• Accés a seccions no autoritzades per a usuaris o públic en general del Web, com ara seccions bloquejades.
• Impedeix l’activitat normal del Web .
• Utilitza mètodes per obtenir informació tècnica i/o analítica sobre el funcionament del Web , incloent-hi codis font, fórmules, scripts, informació sobre preus, etc. . En cas contrari, utilitza el Web , directament o indirectament, per alterar, danyar, comprometre o alterar, o intentar, la seguretat, integritat, confidencialitat i accessibilitat de la informació.
Si ets un convidat o un usuari registrat que ha comprat un receptari, compliràs les teves obligacions de pagament.
6.3. S’està carregant el contingut

Podeu pujar fotos i vídeos (“audiovisuals”) al Web . El tema ha d’estar vinculat a qualsevol cosa relacionada amb el vostre gat: les vostres pròpies receptes, consells, recomanacions, o l’últim moviment que heu après fa un parell de dies. No obstant això, els prego que siguin conscients que no tolerarem cap audiovisual que no compleixi aquests termes i, en concret, les seccions 6 i 9. Particularment, justifica:
• Que només pujaran els audiovisuals originals fets per vostè, o audiovisuals sobre els quals tingui un dret o autorització de redistribució vàlid i actual.
• Que no pujarà cap audiovisual en contra d’aquests termes i, en particular, qualsevol pornografia, fotos i vídeos que representin assetjament, violència, llenguatge explícit o audiovisuals No té cap dret o autorització per a redistribuir.
També podeu compartir la vostra experiència en el Web amb una recepta especial a través d’una opció dedicada. Ens encantaria sentir el que penses; no obstant això, si us plau, respecti als altres usuaris i EQUALS. No tolerarem cap comentari que violi, o que pugui violar, l’honor d’un, la privacitat, la imatge personal.
No podeu compartir el contingut incloent-hi:
• Any Qualsevol forma de SPAM.
• Enllaços a altres llocs web de tercers, aplicacions i plataformes sense cap connexió amb EQUALS.
• Ús del material de tercers (descripcions, dades personals, imatges, vídeos) sense el seu consentiment.
• Fraudulent, abusiu, difamatori, pornogràfic, racista i d’una altra índole il·lícita.
• Informació obtinguda il·legalment, o en violació de les obligacions legals, legals o contractuals.
• Recomanacions d’ús, ofertes, publicitat i comercialització de qualsevol producte o servei alienígena a EQUALS.
6.4. Enllaços a pàgines web, aplicacions i plataformes de tercers

EQUALS prohibeix compartir enllaços a qualsevol pàgina web de tercers, aplicacions i/o plataformes que continguin materials il·lícits, incloent pornografia, obscenitat i qualsevol altre material il·legal. A més, no se’ns pot fer responsable dels continguts de les pàgines web, aplicacions i/o plataformes de tercers.
Els EQUALS no poden ser considerats responsables dels continguts publicats en llocs web de tercers, aplicacions de plataformes, com Facebook o Instagram. Podeu accedir a les condicions d’ús que Facebook fa dels seus productes (incloent Instagram) i altres polítiques rellevants en el seu web: www.facebook.com/policies.
6.5. Receptes

Els Receptes són redactats, analitzats i aprovats per nutricionistes. Format per un equip de nutricionistes i veterinaris certificats, els nutricionistes garanteixen que cada àpat s’adapti a la característica única del vostre gat i és segur per a la seva salut i el seu benestar.
Cada recepta ha d’estar preparada en conseqüència per a garantir el seu estat òptim. Per això oferim instruccions de cuina completes a cada recepta. No obstant això, és a les seves mans i a la seva responsabilitat seguir estrictament les instruccions sobre la qualitat dels ingredients, el procés de preparació i/o els mètodes de servei. S’aplicarà el règim de responsabilitat i les exempcions establerts en la secció 9.
7. Dreta de reintegrament

Tenint en compte la naturalesa del Servei, és a dir, el subministrament de contingut digital, que no es subministra en un mitjà tangible, no s’aplica el dret de retirada, ja que l’usuari el perd una vegada que el Servei ha començat.
8. Propietat intel·lectual

EQUALS és el propietari legítim de tots els drets de propietat intel·lectual, incloses les marques comercials, els dissenys industrials i les patents, relatius al Web o a qualsevol i tot el seu contingut. El gaudi del Servei o l’accés al Web no implica, implícita o explícitament, temporalment o permanentment, cap exempció per part d’EQUALS dels seus drets de propietat intel·lectual o qualsevol transferència d’aquests a usuaris convidats o registrats.
En el cas que un usuari comparteixi continguts subjectes als drets de propietat intel·lectual en el Web, declara i justifica que té un dret o autorització que el propietari legítim de la propietat comparteix aquest contingut. Així mateix, la mateixa obligació s’aplica a la informació confidencial, als secrets comercials i a qualsevol altra informació sobre la qual un tercer tingui un dret legítim.
9. Responsabilitat i exempcions

Ens esforcem per oferir-vos un servei que realment puguin gaudir, fent i mantenint el Web el més suau i lliure d’errors possible. No obstant això, no podem garantir un temps d’actualització del 100%, la falta d’errors, virus o vulnerabilitats, errors o inexactituds tècniques, ni garantir la precisió, utilitat i fiabilitat de absolutament tota la informació i el contingut del Web . Si trobeu alguna cosa que afecti la vostra experiència de navegació i el gaudi del servei, si us plau, preneu-nos a través dels canals descrits a la secció 13, i farem tot el possible per trobar una solució.
Els EQUALS no seran responsables del resultat final del menjar preparat per tu. És essencial seguir estrictament algunes normes abans, durant i després de la preparació, que es descriuen en les instruccions de cuina, que estan sota el seu control. Per tant, tindràs EQUALS a inofensiu que qualsevol reclamació o responsabilitat referent a això.
Cap dels dos serà responsable dels continguts i de la informació publicada pels usuaris del Web, sent els usuaris els únics responsables d’això.
10. Terme i terminació

Aquests termes serviran com un acord legal entre vosaltres i EQUALS durant la nostra relació, ja sigui perquè sou un usuari registrat en el nostre Web, o perquè heu adquirit un Recepte.
No obstant això, els termes finalitzaran automàticament, sense necessitat de notificació prèvia, en cas de:
• Non L’incompliment de qualsevol dels termes, les polítiques EQUALS i qualsevol altre acord contractual entre vosaltres i EQUALS, imputable a les vostres accions o omissions.
• No pagar les taxes corresponents a un receptacle, o qualsevol pagament fraudulent en aquest sentit.
11. Llei i arbitratge aplicables

Aquests termes estan subjectes a la llei i jurisdicció del país de la vostra residència.
Si sorgeix un conflicte, ens encantaria parlar amb tu i trobar una solució òptima. Si us plau, comuniqui’ns els detalls de contacte establerts en l’article 13. No obstant això, també es pot utilitzar la plataforma de resolució de disputes en línia de la Comissió Europea, disponible a https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
12. Actualitzacions i modificacions

Aquests termes poden i han d’actualitzar-se de tant en tant, ja sigui a causa de noves funcionalitats o serveis, el canvi en el procés de compra de Recepta o el compliment dels desenvolupaments reguladors. No obstant això, no es preocupin: els notificarem qualsevol canvi d’aquest tipus a través del correu electrònic o d’una notificació prominent.
Si, després dels canvis esmentats anteriorment, ja no esteu d’acord amb aquests termes, podeu acabar l’acord.
Aquests termes s’han actualitzat per última vegada al juliol 2021.
13. Contactes

Som aquí per ajudar-te. Si teniu alguna consulta pel que fa als termes, el funcionament del servei, el Web o qualsevol altra pregunta, o si només voleu dir-nos alguna cosa, consulteu els detalls del nostre contacte a sota:
If Si voleu enviar-nos un correu electrònic: team@equals.world
can Si ets més una vella escola, pots enviar-nos una carta a la direcció indicada a la secció 2.

Legal Notice

The details of EQUALS contracting entity are as follows:

EQUALS Limited, Hong Kong, Room 2302 23/F OFFICEPLUES @WAN CHAI 303 Hennessy Road Wan Chai Hong Kong support@equals.cat

For contact with our EU office, details may be found below:

Equals Ltd, Keizersgracht 482, Amsterdam, Netherlands, 1017EG support@equals.cat

The Service is intended exclusively for users of legal age. If you are under 18, please refrain from accessing and browsing the Website.

Service

The service provided to You by EQUALS (“Service”) is a holistic solution encompassing all the counselling You may need to feed Your cat with fresh, non-processed ingredients completely safe for the health of your cat, including comprehensive recipes (“Recipes”), cooking guides, insightful articles, and other recommendations and hints. The Service is accessible through www.equals.cat Website, and internet connection is required.

Please note that in some territories the access to Website may be limited due to technical or regulatory burdens. However, we are working hard to expand and deliver the Service worldwide, every day. EQUALS provides You with customised Recipes, thoroughly drafted, analysed and revised by EQUALS team of associate vets and nutritionists (“EQUALS Nutritionists”). The Recipes are tailored for the unique features of Your cat: breed, size, weight, gender, age, body shape or current diet. This way We ensure that the Recipes fit perfectly in Your cat’s diets

Some extra services (like pet food delivery) available in certain territories are provided in accordance with Annexes to these Terms and Conditions (see at the bottom of the document).

Registration and Cat Profile

Any person over 18 may register on Website and create an account (“Account”). You may create an account through the “Log in/Sign up” option, where You shall be asked for Your full name, country where You are staying, your preferred method for contact and a password. You must provide updated, accurate and true information about You; EQUALS shall in no case be responsible for the accuracy or truthfulness of the information supplied by the users.

Accounts must be registered in user’s own name. In case a user creates an Account for another person, said user guarantees that it has the authorization to do so from said another person.

Accounts are personal and non-transferable. In case We acknowledge any sharing of accounts, We reserve the right to suspend or delete shared Account immediately.

In case a person under 18 accesses the Website, we presume this access is performed with a prior authorization from its parents or legal guardians.

Additionally, You can create Your cat’s profile (“Profile”) by providing information on its name, breed, gender, age, weight, height, body shape, current diet, allergies and blood testing. Information regarding Account or Profile may be changes at any time in “My Account” menu.

Upon registration process, You shall also be required to read and accept with the Terms and EQUALS Privacy Policy. Please take Your time to familiarize Yourself with the contents of the texts, as the agreement therewith is a precondition for the usage of Website and delivery of the Service to You. Once registered, you shall become a Registered User.

The maintenance of Your profile is subject to compliance with the Terms and EQUALS Policies. If you want to modify or delete your profile, you may do so. Please note that for deletions, we shall retain your account inactivated during a period of 30 days after the deletion, and throughout which we shall still consider you as a Registered User. Once the period is over, Your account shall be permanently deleted.

You may register again with the same combination of username/password after your account is permanently deleted. However, We reserve the right to review and, if applicable, deny any new registrations of users that have violated these Terms, EQUALS Policies or any other contractual arrangements between said users and EQUALS.

Payments

Each Recipe is subject to a price published on the website, being available to acquire just one Recipe or a bundle of three (3) or five (5). Once You choose a Recipe You want to purchase, You shall be required to provide your payment details and billing address. Please note that each payment is securely managed and processed by our providers Stripe and PayPal. EQUALS does not have access to nor stores Your payment details.

Currently accepted payment methods are:

· Credit or debit card (Visa, Mastercard, American Express, UnionPay, JCB).

· PayPal

Please note that some payment methods are unavailable in certain countries. Also, banking and/or financial institutions may apply extra payment fees. The prices shown on the Website both for the Recipes include applicable taxes (e.g. VAT). Due to the digital nature of the Service, delivery costs do not apply.

The purchase is considered as completed once EQUALS receives the payment or confirmation thereof. Upon completion, EQUALS shall send you a confirmation email containing accepted Terms and an invoice summary of your purchase in electronic form. The Terms and the summary of your purchase shall constitute a valid agreement in electronic form, which you may also consult in “My Account” menu. The language on which the purchasing process shall be completed is the official language of the country where the user is located. Once payment or confirmation thereof is received by EQUALS, We shall proceed with tailored Recipe elaboration,

and notify you by email whenever the Recipe is ready. Recipes will be available in “My Account” section on EQUALS platform.

In case a payment is rejected for reasons attributable to You, such as lack of funds, You shall be responsible for any extra costs and/or penalties arising from said rejection and repeated payment.

Use of the service

EQUALS is a friendly environment, and We want to make sure that it stays the same. Your use of the Website, and enjoyment of the Service, must comply with these Terms and EQUALS Policies at all times. If You become aware of any uses contrary to these Terms or EQUALS Policies, please contact Us through “Contact Us” menu in the Website, or by reaching out to contact channels indicated in Section 2.

Allowed Uses

This Section regulates the access, browsing and use of the Website, and EQUALS reserves the right to change or amend the look and feel, configuration or contents of the Website, subject to Section 12.

The access to the Website is completely free, excluding internet access fees Your provider may charge You. Other functionalities, such as Recipes, are subject to additional charges, regarding which You shall be previously informed. The browsing of the Website , including but not limited to Recipes, blog, videos or recommendations of other users, does not require registration. However, other options such as Account or Profile creation are subject to previous registration, as described in Section 4.

Rights and obligations of the users

By accessing the Webpage , you guarantee the compliance with these Terms and EQUALS Policies. You have the right of using, bona fide and diligently, the Website , and receive the Service, according to these Terms and EQUALS Policies. Particularly, you shall not:

· Create false, inaccurate Accounts; perform identity frauds; register Accounts with data of another person who has not given its authorisation.

· Use the Website to provoke damages of any kind to its functioning, including the distribution of viruses, DDoS or similar attacks, hosting of illicit materials such as pornography, sensitive or confidential information or information contrary to the law or collection of other users’ information, including personal data, through the Website .

· Access to sections unauthorised for users or general public of the Website such as blocked sections.

· Impede the normal activity of the Website .

· Use methods to obtain technical and/or analytical information about the functioning of the Website , including source codes, formulae, scripts, information about pricing, etc.

· Otherwise use the Website , directly or indirectly, to alter, harm, compromise or disturb, or attempt to, the security, integrity, confidentiality and accessibility of the information.

If you are a guest or Registered User that has purchased a Recipe, you shall comply with your payment obligations.

Content uploading

You may upload photos and videos (“Audiovisuals”) to the Website . The theme must be linked to anything related to your cat: your own recipes, hints, recommendations, or that last move you cat learned a couple of days ago. However, please be aware that we shall not tolerate any Audiovisuals that do not comply with these Terms and, specifically, Sections 6 and 9. Particularly, you warrant:

· That You shall only upload original Audiovisuals made by You, or Audiovisuals upon which You have a valid and current right or authorisation to redistribute.

· That you shall not upload any Audiovisuals contrary to these Terms, and particularly, any pornography, photos and videos depicting harassment, violence, explicit language or Audiovisuals You do not have any right or authorisation to redistribute.

You may also share your experience on the Website with a particular Recipe through a dedicated option. We would love to hear what you think; however, please do respect the other users and EQUALS. We shall not tolerate any comments violating, or that could violate, one’s honour, privacy, personal image.

You can neither share contents including:

· Any form of SPAM.

· Links to other third-party websites, apps and platforms without any connection to EQUALS.

· Depictions of third parties (descriptions, personal data, images, videos) without their consent.

· Fraudulent, abusive, defamatory, pornographic, racist and otherwise illicit information or material.

· Information obtained unlawfully, or in breach of statutory, legal or contractual obligations.

· Recommendations of use, offers, advertising and marketing of any product or service alien to EQUALS.

Links to third-party webpages, apps and platforms

EQUALS prohibits to share links to any third-party webpages, apps and/or platforms containing illicit materials, including pornography, obscenity, and any other unlawful materials. Also, we cannot be held responsible for the contents on said third-party webpages, apps and/or platforms.

EQUALS cannot not be held responsible for the contents published on third-party websites, apps of platforms, such as Facebook or Instagram. You can access Facebook’s terms of use of their products (including Instagram) and other relevant policies on their website: https://www.facebook.com/policies.

Recipes

The Recipes are drafted, analysed and approved by EQUALS Nutritionists. Formed by a team of certified nutritionists and veterinarians, EQUALS Nutritionists ensure that every meal is adapted to your cat’s unique characteristic and it is safe for its health and well-being.

Each Recipe is required to be prepared accordingly in order to guarantee its optimal state. This is why we provide comprehensive cooking instructions with each Recipe. However, it is in your hands and your responsibility to strictly follow the instructions on the quality of the ingredients,

preparation process and/or serving methods. Disclaimers and waivers established in Section 9 shall apply.

Right of Withdrawal

According to the nature of the Service, this is, supply of digital content, which is not supplied on a tangible medium, the right of withdrawal does not apply, as the user loses it once the Service has begun.

Intellectual property

EQUALS is the legitimate owner of all intellectual property rights, including trademarks, industrial designs and patents, concerning the Website or any and all contents thereof. The enjoyment of the Service or the access to the Website does not imply, implicitly or explicitly, temporarily or permanently, any waiver by EQUALS of its intellectual property rights or any transfer thereof to guest or Registered Users.

In case a user shares content subject to intellectual property rights on the Website , it declares and warrants it has a right or authorisation the share such content from the legitimate rightsowner. Likewise, same obligation applies to confidential information, commercial secrets and any other information upon which a third-party has a legitimate right.

Disclaimers and waivers

We work hard to offer you a Service you can truly enjoy, by making and keeping the Website as smooth and error-free as possible. However, we cannot guarantee a 100% uptime, lack of any bugs, Website viruses or vulnerabilities, errors or technical inaccuracies, or ensure the accuracy, utility and reliability of absolutely all of the information and contents on the Website . If you find anything that affects your browsing experience and Service enjoyment, please reach out to us via channels described in Section 13, and we shall do our best to find a solution.

EQUALS shall not be liable for the final result of the meal prepared by You. It is essential to strictly follow some rules before, during and after preparation, which are described in the cooking instructions, which is under your control. Thus, you shall hold EQUALS harmless form any claim or responsibility in this regard.

Neither shall EQUALS be liable for contents and information published by users on the Website, remaining the users the sole responsible thereof.

Term and termination

These Terms shall serve as a legal agreement between You and EQUALS during our relationship, either because you are a registered user on our Website, or because you have acquired a Recipe.

Nevertheless, the Terms shall end automatically, without the need of prior notification, in case of:

· Non-compliance with any of the Terms, EQUALS Policies and any other contractual arrangement between You and EQUALS, imputable to Your actions or omissions.

· Failure to pay the fees corresponding to a Recipe, or any fraudulent payments in this regard.

Applicable law and arbitration

These Terms are subject to the law and jurisdiction of the country of Your residency. If a conflict arises, We would love to speak to You and find an optimal solution. Please let us know through contact details established in Section 13. However, you can also use EU Commission’s Online Dispute Resolution platform, available at https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Updates and modifications

These Terms may and shall be updated from time to time, whether because of new functionalities or services, change in Recipe purchasing process or compliance with regulatory developments. However, do not worry: we shall notify you with any such changes via email or prominent notice.

If, upon the abovementioned changes, You no longer agree with these Terms, you may terminate the Agreement.

These Terms have been last updated in November 2020.

Contact Us

We are here to help You. Should You have any query with regards to the Terms, the functioning of the Service, the Website, or any other question, or if You just want to tell Us anything, please see Our contact details below:

· If You want to email Us: [support@equals.cat]

· If You are more of an old-school, You can send Us a letter to the address indicated in Section 2.

Annex 1

Cat food delivery
Service: delivery of customized cat food
Territory: Hong Kong and Macau

We are happy to offer our clients in Hong Kong and Macau cat food delivery.

Once You have your account with EQUALS, You can order cat food prepared and cooked in accordance with the chosen recipe (“Products”). The order can be placed in “My account” menu on the website, where You also make a pre-payment for the order.
The size of the order is 2-week volume of pet food for Your cat (based on the information in Your account and Profile). We are working hard to provide You with the subscription options which You will see soon in the interface of the website.

The order should be placed minimum in 48 hours in advance (not including the day of the order) and the delivery time can be up to 72 hours. On the day of delivery one of EQUALS team members will call you in order to confirm with you the delivery details.

We cook and transport the Products in compliance with all necessary requirements and deliver Your order to Your home, office or pick-up location in a pet store (petstore partners list to be updated soon).
The Products are delivered by EQUALS team and in exceptional cases a 3rd party delivery service can be engaged.
Please be informed that You or Your representative shall be present at the moment of delivery and acceptance note is to be signed. If you are unable to accept the Products, we will leave a notification (email or a paper in Your post box) indicating the details of our attempt to deliver and advising how You can re-schedule the delivery. Alternatively, Your order may be automatically rescheduled by us for later delivery and You will receive an e-mail providing all the details for the new delivery. In case We are unable to deliver Your Products through no fault of our own a further standard delivery charge may be required prior to re-arranging delivery.

If You are not available to sign for your delivery and have left delivery instructions to that effect when placing Your order, you will be deemed to accept the full risks of receipt of those goods. In this instance, in the event of a dispute, proof of delivery will be constituted by proof that our delivery person has acted upon those instructions. EQUALS shall not be liable for the non-performance of any aspect of order delivery arising as a direct result of incorrect information being provided. You may be responsible for the cost of delivery and return of the goods in these circumstances.

If you choose a pick-up location (in a pet store), We deliver the Products to this location and a representative of the store signs an acceptance note. You may collect Your order during the business hours of this store.

Storage conditions for the Products: up to 6 months in a freezer (-18 C)

EQUALS takes care of choosing the high quality ingredients for the Products and strictly follows the safety measures while cooking and preparing the Products, however We shall not be liable for pets’ individual reactions (such as allergies, intolerances etc.), improper dosage/storage/feeding of a pet by You.

You can cancel the order with 48hour notification to us. Please use this email for this: [*]

Returns can be made within 7 days from the delivery.

We reserve the right to refuse or cancel subscription orders at our sole discretion. If We do this, you will only be charged for orders that have been actually shipped to You.