Aquí en EQUALS ens importen les dades personals dels nostres clients, tant com ens importa el benestar de la vostra mascota. Aquesta política de privacitat té com a objectiu proporcionar-vos informació sobre com processem les vostres dades personals a la nostra plataforma (“Plataforma”) d’una manera clara, transparent i conspícua. No hi ha additius, no hi ha milloradors del sabor.
1. Detalls del controlador de dades
EQUALS és responsable de tractament de les vostres dades personals. En altres paraules, decidim com i amb quins fins processarem el vostre nom, adreça, detalls de contacte o qualsevol altra informació que pugui identificar-vos directament o indirectament.
2. Dades personals processades i propòsits
Processarem el vostre nom, cognom, sexe, adreça de facturació, adreça de correu electrònic i número de telèfon per tal de configurar el vostre compte i completar les vostres comandes. Durant el registre (i, si no es registra o no s’inicia la sessió, el procés de compra), haureu de tenir en compte que els camps marcats amb un asterisc són obligatoris, com ara el nom o l’adreça de correu electrònic, ja que no podrem processar la comanda sense aquesta informació. Proporcionar una altra informació, com el seu gènere o número de telèfon, és completament voluntari.
Si voleu rebre butlletins de nosaltres amb promocions, notícies sobre EQUALS o la Plataforma, preus especials i ofertes, necessitarem el vostre nom i adreça electrònica. A més, per resoldre qualsevol de les vostres consultes sobre aquesta política de privacitat, la nostra plataforma, els serveis prestats per nosaltres o qualsevol altra pregunta que pugueu tenir, utilitzarem el vostre nom, el vostre mitjà de contacte (depenent de si ens poseu en contacte a través de la Plataforma, el correu electrònic o el telèfon) i qualsevol altra informació que pugueu proporcionar voluntàriament.
D’altra banda, processarem altra informació classificada com a dades de navegació i elements de seguiment: la vostra adreça IP, l’ID del dispositiu o la informació continguda en les galetes sobre les vostres preferències i comportament a la nostra plataforma. Per a més informació sobre aquest tema, comproveu la nostra política de galetes.
3. Bases legals per al processament de les vostres dades personals
El registre en la Plataforma i/o la compra de productes sobre aquest tema està subjecte a un acord entre vostè i nosaltres; d’aquí ve que el fonament jurídic aquí sigui la relació contractual.
D’altra banda, el nostre interès legítim és oferir-los el millor servei possible i respondre a les seves consultes i fer que la Plataforma sigui plenament accessible, operativa i segura a través de la instal·lació de galetes essencials. A més, utilitzarem el nostre interès legítim per enviar-vos, com un client existent que ja ha comprat un producte, un butlletí informatiu i altres comunicacions comercials (excepte, òbviament, que no voleu).
Per a altres activitats de processament, com l’enviament de butlletins informatius a futurs clients o visitants de plataforma o l’ús de galetes no essencials per a fins analítics i publicitaris, demanarem el seu consentiment.
4. Comunicacions de les vostres dades personals
Les vostres dades personals no són una moneda. Per tant, no la compartirem amb ningú tret que sigui necessari per a un propòsit específic. En aquest sentit, durant el procés de compra, les vostres dades es compartiran amb el nostre proveïdor de pagament extern, PayPal (Europa) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., amb el propòsit de validar i processar el pagament, ja que EQUALS no té accés a cap informació econòmica sobre vós (com la vostra targeta de crèdit o dèbit o compte bancari). La política de privacitat de PayPal està disponible aquí: https://www.paypal.com/va/webapps/mpp/ua/privacy-full.
També podem compartir les seves dades amb les autoritats públiques i els organismes competents (com l’autoritat fiscal o les agències d’aplicació de la llei), de manera estricta i exclusiva per al compliment de les nostres obligacions.
5. Transferències internacionals de dades
Operem a escala mundial i els proveïdors d’ús establerts en diferents països. Tret que la llei aplicable ho prohibeixi, transferirem les seves dades personals a l’estranger. No obstant això, no ha de preocupar-se: cada transferència internacional de dades s’ha analitzat anteriorment i només s’ha realitzat amb les mesures tècniques i organitzatives oportunes. Per a obtenir més informació sobre quines mesures apliquem, consulteu la següent secció.
6. Seguretat de les vostres dades personals
Garantir la integritat, la confidencialitat i la disponibilitat de les seves dades personals és la pedra angular de la forma en què oferim els serveis. Apliquem els reglaments aplicables, inclòs el Reglament (UE) 2016/679, també conegut com a Reglament General de Protecció de Dades o GDPR. La nostra Plataforma compta amb les últimes mesures tècniques i de seguretat.
A més, tots i cadascun dels proveïdors de TU que participem s’analitza prèviament en termes de privacitat, protecció de dades i compliment de la seguretat de la informació. En aquest sentit, PayPal està certificat PCI-DSS i PSD2, cosa que significa que les vostres dades econòmiques estan protegides amb els últims mecanismes de seguretat.
7. Els vostres drets
Ens esforcem per transmetre un estat mental respecte a les vostres dades personals. No obstant això, si voleu accedir a les dades que tenim sobre vós, corregir-les o suprimir-les; si voleu oposar-vos a qualsevol processament basat en l’interès legítim (com ara rebre butlletins com a client), obteniu restriccions de processament o exercici del dret a la portabilitat de les dades, podeu fer-ho escrivint un correu electrònic a team@equals.world. A més, també pot presentar una queixa davant una autoritat de protecció de dades competent en cas que consideri que s’han violat els seus drets i garanties.

Última actualització: juliol 2021